Slavnostní zahájení 10.ročníku Nordic Walking Tour 2019 - Praha - Divoká Šárka - 13.04.

Sobota, 13. Duben 2019

Slavnostní zahájení 10. ročníku NORDIC WALKING TOUR 2019 –

13. 4. 2019 – Praha – Divoká Šárka

 

 

Po zimní přestávce SK Outdoor - Český klub nordic walking v plném proudu připravuje zahájení dalšího tentokráte jubilejního, již 10. ročníku celorepublikové Nordic Walking Tour 2019. Přijďte všichni v sobotu 13. dubna 2019 protáhnout svá těla do Divoké Šárky v Praze a zahájit tak nordic walkingový maraton.

 

 

POZOR ZMĚNA - Letošní tour bude zahájena v sobotu 13. dubna 2019. - Start a cíl -  Kemp Džbán, registrace účastníků proběhne od 10.30 do 11.30 hod. Po zimní přestávce se na Vás těší celý tým Českého klubu nordic walking. Instruktáž provede a po celou dobu vycházky Vás bude doprovázet milá a šikovná certifikovaná instruktorka Kristina Schejbalová. Samozřejmostí bude možnost zapůjčení a i zakoupení nordic walkingových holí a dále zakoupení triček a kšiltovek CKNW. V rámci startovného obdržíte drobné občerstvení na trať, upomínkové předměty od partnerů a slosovatelné číslo do velmi bohaté tomboly.

Každé zastavení je spíše sportovně-společenskou akcí, seznámíte se správnou technikou pod vedením zkušených certifikovaných instruktorů, pobavíte se s přáteli a na závěr můžete vyhrát hodnotné ceny v tombole. Připravena pro Vás bude zajímavá trasa v délce 9km, kde uvidíte mnoho přírodních zajímavostí a navštívíte krásná vyhlídková místa.

Po příjemné vycházce určitě rádi uvítáte posezení s ostatními účastníky při něčem dobrém v zahradní části restaurace, kde budete s napětím sledovat losování tomboly a hodnotit úspěšnost akce.

Vítán bude každý, kdo se chce naučit nordic walking a projít se na čerstvém vzduchu.

Děkujeme za podporu partnerům tohoto zastavení. Hlavním partnerům: Magistrátu hl. m. Prahy a Pražské energetice, a.s. Další partneři: Česká unie sportu, SK Outdoor,  Kemp Džbán, OZP, Městská část Praha 6, WT Concept a další.

Těší se na vás

Zástupci CKNW a SK Outdoor

Sledujte: www.skoutdoor.cz, www.nordicwalkingtour.cz, www.cknw.cz a FB